Follow Karya Ridhya Iman? Terima kasih

Wednesday, 8 February 2012

Siapa Umayr Harris & Rahadatul 'Aisy?

Agak-agak siapakah yang sesuai digambarkan sebagai Umayr Harris dan Rahadatul 'Aisy ye? Teringin juga saya tahu pandangan pembaca semua. Hehehe.. Kalau sudi tolong cadangkan pada Ridhya...wink wink wink..

7 comments:

  1. saya nk calonkan dennis oh ataupon lee dong woon beast...ok x kak??

    ReplyDelete
  2. saya nak kriss cempaka/Cristina Suzanne.... cantik la dia. wtak hero hmm kna ambek yg matang2 ckit la

    ReplyDelete
  3. fieqah, dennis oh tu macho lagi banding ngan donwoon kan? Macam sesuai Dennis Oh lagi kan? Hahaha.. akak memang tak ada idea sebab lelaki yang akak imagine tak ade dlm google..hahaha..

    zawani: memang dia cantik, bila pakai tudung lagi cantik kan? Kalau nak yg matang siapa ek?

    ReplyDelete
  4. hmm selain dennis oh, daniel henney pun ok, ricky kim pun ok.... hahhahaha kalau mlayu abg aaron aziz, redza minhat,,, huhuhu dah xleh fikir, lgpun encem d mata saya, mata org lain blum tentu lagi... sape2 jer la, yg mana cik writer bkenan, saya pun sama la... hmmm tpi si umayr ni kacak puteh bseri kan, hahaha so yg cerah2 jer la pilihan kita

    ReplyDelete
  5. sy cndngkan shanaaz ahmad n shila hamzah..haha.. sweet couple! shanaaz amat ssuai ng skap baran tuh..

    ReplyDelete
  6. saya cadangkan watak haris mcm ashraf muslim ke...hehehe..gurau je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ashraf muslim? not bad idea..heheheh..

      Delete

Tinggalkan jejak anda..