Follow Karya Ridhya Iman? Terima kasih

Tuesday, 1 May 2012

TC Cover Contest. Jom sertai!

Assalamualaikum...


Oleh kerana Titian Cinta sudah sampai entry yang terakhir di blog, Ridhya Iman nak anjurkan TC Cover Contest. Kesian TC tak ada cover lagi. Dan cik penulis tidak ada masa untuk buat satu, plus tak cukup kreatif pun. Huhuhu... Jadi, sesiapa yang sudi nak turut serta, bolehlah design cover yang kreatif+cantik+vogue utk TC. Contohnya macam kat bawah ni. Mudah saja..

Contoh cover yang tak berapa kreatif ni


Hadiah menarik menanti ANDA!
  1. Tempat Pertama: 1 X External Hard Disk
  2. Sagu hati: 3 X Thumb Drive
Syarat Penyertaan
  1. Design satu cover untuk Titian Cinta menggunakan mana-mana software/tool untuk editing gambar (contoh adobe photshop, adobe imageReady dan etc)
  2. Format file sama ada dalam JPEG, GIF, PNG atau yang berkaitan
  3. Penilaian akan dibuat berdasarkan kreativiti dan jumlah LIKE yang diperolehi
  4. Setiap penyertaan akan dipaparkan di FB selama sebulan selepas tarikh tutup penyertaan untuk meraih undian LIKE
  5. Terbuka pada semua tidak kira umur, jantina, bangsa atau agama
  6. Boleh menghantar sebanyak mana penyertaan tapi hanya satu penyertaan sahaja yang layak memenangi satu hadiah
  7. Sila hantar penyertaan ke alamat email ridhya.iman@gmail.com
  8. Tarikh tutup penyertaan satu bulan dari sekarang 1 MEI 2012
  9. Tarikh umum pemenang di blog dan di page FB akan dibuat sebulan selepas tarikh tutup penyertaan iaitu 2 JUN 2012
  10. Keputusan adalah muktamad
p/s Jangan lupa war-warkan ya!

3 comments:

  1. Dh entry last ke?? Huhu
    Xpe2 sy tgu versi cetak
    Gambate cik writer^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. bab 30 last di blog.. hehehe... very soon akan di post.. jom join contest ni..hehehhe

      Delete
  2. contest dah abz ke ?? huaaaaaaaaaa.. bru nk join buat cover novel nih :((

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda..